VDC „Žiniukas“ lankytojai sportinėse varžybose užėmė pirmąją vietą

,,Esam judrūs ir stipriausi, mes Žiniukai, mes geriausi!’’ Tokia skanduote prisistatėme atvykę į Marijampolės sporto centrą ,,Sūduva”, kur vyko sportinės varžybos, skirtos Kūno kultūros ir sporto dienai paminėti. Be mūsų dalyvavo dar septynios komandos iš kitų Marijampolės savivaldybės  vaikų dienos centrų.

Pirmoji užduotis, su kuria puikiai susitvarkėme – pirmosios pagalbos suteikimo rungtis. Po jos sekė įvairios estafetės, smiginio rungtis, balionų pūtimas, kryžiažodis. Visose rungtyse sekėsi gerai, pirmavome, bet iš anksto nesidžiaugėme, laukėme varžybų pabaigos ir rezultatų paskelbimo.

Varžyboms pasibaigus, jų vedantysis A. Kirkliauskas paskelbė rezultatus- VDC ,,Žiniukas” iškovojo pirmąją vietą. Visa komanda buvo apdovanota medaliais, taure bei kitomis dovanomis.  Vaikai be galo džiaugėsi prizais, bet labiausiai juos džiugino, kad užėmė prizinę– pirmąją vietą. Taigi, įrodėme, kad šįkart  buvome ir judriausi, ir stipriausi, ir, be abejo, geriausi.

Laimingos vaikų akys ir šypsenos jų veiduose dėkoja sunkiosios atletikos klubo “Suvalkijos Ąžuolas” vadovui A. Kirkliauskui už prasmingą renginį.