Vilkaviškio vyskupijos Caritas pradėjo įgyvendinti projektinę idėją „Darbas žmogų puošia“, kurio tikslas – teikiant socialinės integracijos paslaugas, padėti socialinę atskirtį ir rizikas patiriantiems asmenims integruotis į darbo rinką. Projektinės idėjos tikslinė grupė – šeimos, kurioms taikoma atvejo vadyba, asmenys, paleisti iš laisvės atėmimo vietų, alkoholiu piktnaudžiaujantys asmenys ir neįgalūs asmenys, kurie yra „iškritę“ iš darbo rinkos.
 „Daugelis neturi jokios specialybės, o jei turi, tai netinkančią darbo rinkai. Projekto metu padėsime darbo paieškoje, tarpininkausime įsidarbinant. Suteiksime galimybę mokytis naudotis kompiuteriniu, mokysime prisijungti prie elektroninės bankininkystės, susikurti CV bei elektroninį paštą ir išsiųsti darbdaviui. Tarpininkausime su Užimtumo tarnyba, organizuosime susitikimus su įmonių atstovais. Po individualių socialinių įgūdžių ugdymo konsultacijų dalyviai galės mokytis praktiniuose darbinių įgūdžių ugdymo užsiėmimuose, kuriuose galėtų įgyti baldų atnaujinimo, siuvimo, savarankiško patalpų ir aplinkos tvarkymo įgūdžių ir panašiai.” – pasakoja organizacijos atstovai. Numatoma, kad projekte dalyvaus 20 asmenų.